Het vieren van liefde en vriendschap

Melodie Bruiloften neemt u bij de hand voor al uw vieringen

Wij verzorgen uw feestelijke aangelegenheden precies naar uw wensen en met oog voor detail.

Onze locaties zijn voorzien van alle benodigdheden, sfeervol, met unieke decors, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Onze zalen zijn voorzien van hoge plafonds, met een prima akoestiek en zo gebouwd dat u niet gestoord wordt door geluidsoverlast van buiten. Bij Melodie Bruiloften kunt u ongestoord genieten.

Bruiloften

Melodie bruiloften verzorgt uw bruiloft tot in de puntjes en dat voor zowel relatief kleine groepen als voor groepen tot zo’n 1500 genodigden. Elke zaal is voorzien van een royale dansvloer, een prachtig decor en sfeervolle verlichting.

 Hennafeest

   Het Hennafeest wordt in principe altijd één dag voor de bruiloft gevierd en is een belangrijk onderdeel van de Turkse bruiloft. Henna is het symbool van geluk en bescherming en heeft tot doel het feit te markeren dat een meisje nu echt een vrouw wordt. Het is een belangrijk feest met veel muziek, activiteiten en natuurlijk met veel lekkernijen.

Verloving

Een verlovingsfeest is traditioneel een belangrijke gebeurtenis voor mensen uit de Turkse gemeenschap. Het gaat hierbij om het vragen van de hand van het meisje en is een uitermate feestelijke gebeurtenis, waar veel bij komt kijken.

 Catering

   Een feest zonder heerlijk eten is geen echt feest, maar slechts een bijeenkomst. Heerlijke gerechten vormen een onmisbare schakel voor uw feestelijkhedenen bij Melodie Catering willen wij u daar maar wat graag bij helpen.

Informatie

Voor vragen bel of laat ons u terug bellen.

06 – 16 787 280
melodieevents@hotmail.com

    Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle