Verlovingsfeesten met de hulp van

Melodie Bruiloften

Een verloving is een belangrijke stap op weg naar het huwelijk. Een jongeman vraagt de hand van het meisje en dat moet vanzelfsprekend uitbundig gevierd en bezegeld worden.

Bij Melodie Bruiloften kunt u goed terecht voor feestelijkheden met zowel grote als kleine gezelschappen. Wij richten ons voornamelijk op verlovingsfeesten met een multiculturele achtergrond (onder meer Afrikaans, Marokkaans, Hindoestaans) maar zijn in het bijzonder gespecialiseerd en goed bekend met de Turkse gewoontes en tradities.

Waarom een zaal bij Melodie Bruiloften?

  • Zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen

  • Ideale ligging, makkelijk bereikbaar

  • Prima parkeergelegenheid

  • Sfeervolle ambiance en professionele aankleding

  • Indien gewenst volledige of gedeeltelijke catering mogelijk

  • Goede akoestiek

Meer weten?

Multiculturele verlovingsfeesten zijn uniek omdat er allerlei tradities en gewoonten mee gemoeid zijn en die vragen natuurlijk om de nodige aandacht. Wij hebben reeds tien jaar ervaring op dit gebied en begrijpen uw wensen als geen ander. Het is onze passie om u op zo’n manier te ontvangen en te begeleiden dat u met volle tevredenheid zult kunnen terugkijken op een uitermate geslaagd verlovingsfeest.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op zodat wij alle details met u persoonlijk kunnen doorspreken.

 

Ware liefde kent geen obstakels. Ware liefde klimt over de hoogste bergtoppen, doorkruist donkere dalen en waadt door de diepste stromen. Bij Melodie Bruiloften lopen wij graag een eind met u mee.