Melodie Bruiloften is nu ruim 10 jaar actief

op het gebied van het verzorgen van:

multiculturele bruiloftsfeesten, verlovingsfeesten en andere feestelijke aangelegenheden. Het doen slagen van uw feest is onze missie en wij zetten ons dan ook in met ons hele hart om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Hiervoor hebben wij de beschikking over drie prachtige zalen, zodat u zowel voor kleine als voor grotere feesten bij ons terecht kunt. Wij organiseren regelmatig bruiloftsfeesten voor zo’n 1500 gasten. Dat vraagt om de nodige kennis en een oog voor de kleinste details.

De drie zalen die wij verhuren zijn goed bereikbaar, er is een uitstekende en ruime parkeergelegenheid en u zult door hun ideale afwerking geen hinder hebben van geluidsoverlast van buitenaf.

Wat betreft de Turkse gemeenschap zijn wij in staat u te voorzien van een volledige catering voor uw feest. Het beste dat de Turkse keuken te bieden heeft kan bij ons besteld worden. Mocht u speciale wensen hebben, aarzel dan niet om die bij ons neer te leggen. Door de jaren heen hebben wij een groot en betrouwbaar netwerk kunnen opbouwen zodat wij in staat zijn om vrijwel overal een passende oplossing voor te vinden.

Onlangs hebben wij een aantal grote investeringen gedaan waardoor het indien gewenst mogelijk is om u op een andere locatie van Turkse catering te voorzien.

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen over ons werk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Melodie Catering:

De beste manier van zaken doen is het leveren van kwaliteit. Werk van de hoogste plank garandeert tevreden klanten en een welvarend bedrijf.

Informatie

Voor vragen bel of laat ons u terug bellen.

06 – 16 787 280
melodieevents@hotmail.com

    Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle