Melodie Bruiloften:

Prima catering service van hoge kwaliteit

Een feest zonder heerlijk eten is geen echt feest, maar slechts een bijeenkomst. Heerlijke gerechten vormen een onmisbare schakel voor uw feestelijkheden en bij Melodie Catering willen wij u daar maar wat graag bij helpen. Of het nu om een bruiloftsfeest gaat, of om een verloving of een hennafeest, uw gasten willen genieten. Bij Melodie Bruiloften kunnen wij desgewenst de volledige catering voor onze rekening nemen, waarbij het niet uitmaakt of het om een grote groep gaat, of slechts om een wat kleinere, besloten kring.

Hoofdgerechten, voor- en nagerechten, bijgerechten, bij Melodie Catering bent u er van verzekerd dat uw gasten kunnen genieten van de beste gerechten uit de Turkse keuken.

Maar Catering is meer dan alleen het verzorgen van de gerechten en de lekkere hapjes. Ook de ambiance in de zaal en de aankleding van de tafels is uitermate belangrijk. De aanblik van goed verzorgde tafels waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien inspireert en draagt bij aan het welslagen van de voor u zo belangrijke dag.

Waarom catering bij Melodie Bruiloften

  • Professionele catering

  • Meer dan 10 jaar ervaring

  • Gerechten van de hoogste kwaliteit

  • Ook Catering voor grote groepen

  • Aandacht voor details

  • Sfeervolle ambiance

  • Goede en vriendelijke service

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd, neem dat contact met ons op. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk om de details en uw wensen uitgebreid met u door te spreken.

Kwaliteit?

Dat woord wordt gedefinieerd door: “Erg goed.” Of “De mate waarin een product voldoet aan de verwachtingen en de eisen.” Een andere definitie zegt: “ Betrouwbaar.” Bij Melodie Bruiloften doen we er alles aan om die verwachtingen waar te maken.