Een Hennafeest op de juiste locatie bij

Melodie Bruiloften:

Melodie Bruiloften is bekend met de tradities en het belang van een warm, intiem en geslaagd hennafeest. Het hennafeest, doorgaans gevierd op de dag voor de bruiloft is het moment waarop de vrouwelijke kant van de familie als het ware afscheid neemt van de dochter, die nu een volwassen vrouw wordt door het te sluiten huwelijk.

Wij hebben alles in huis voor een geslaagd hennafeest.

Wij beschikken over passende zalen

  • Goede akoestiek

  • Sfeervolle ambiance

  • Makkelijk bereikbaar

  • Ruime parkeergelegenheid

  • Zaalmogelijkheid tot wel 1500 personen

  • Zowel voor kleine als grote groepen (tot wel 1500 personen)

Waarom een zaal bij Melodie Bruiloften?

Klein, knus en gezellig? Of zoekt u toch naar een wat grotere ruimte voor uw hennafeest? Bij Melodie Bruiloften kunt u terecht voor zowel grote als kleine groepen. Onze zalen zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Bij een goed hennafeest hoort ook het beste dat de Turkse keuken te bieden heeft en indien gewenst verzorgen wij voor u de volledige catering. Vanzelfsprekend heeft u ook de volledige vrijheid om voor uw eigen catering te zorgen.

Over het hennafeest: Bescherming en geluk

Het Hennafeest is in principe echt een vrouwenfeest en wordt gezien als de laatste avond waarop de aanstaande bruid in het ouderlijk huis verblijft. Halverwege het hennafeest brengen moeder, zusjes, nichtjes en vriendinnen de henna aan op de handen van de bruid, meestal met prachtige figuren. Het aanbrengen van de henna symboliseert bescherming en geluk en het hennafeest is een belangrijk traditioneel feest.