Een bruiloftsfeest bij Melodie Bruiloften:

Degelijk en vertrouwd

Twee mensen gaan trouwen. Dat moet gevierd worden en als het even kan op een manier waar nog jaren later over gepraat zal worden. Maar waar is de juiste locatie en wie kan ons helpen met de wirwar van gecompliceerde details en benodigdheden?

Melodie Bruiloften wil u graag terzijde staan en kan bogen op meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Turkse bruiloften, maar u bent bij ons meer dan welkom als u een bruiloftsfeest wilt organiseren van een andere culturele achtergrond.

 

Wij beschikken over passende zalen

  • Goede akoestiek

  • Sfeervolle ambiance

  • Makkelijk bereikbaar

  • Ruime parkeergelegenheid

  • Zaalmogelijkheid tot wel 1500 personen

  • Zowel voor kleine als grote groepen (tot wel 1500 personen)

Volledige catering mogelijk

Mocht u daar voor kiezen, dan kunnen wij de volledige catering voor onze rekening nemen, inclusief alle gerechten, hapjes en drankjes. Alles wat nodig is voor een geslaagd bruiloftsfeest wordt dan door ons verzorgd. Denk daarbij aan details zoals borden, bestek, tafelkleden en aankleding. Alles wat u rest is het genieten van een wonderschone dag.

 

Melodie Bruiloften uw partner voor een geslaagd feest

Op een bruiloftsfeest wordt de liefde gevierd. Twee mensen, vaak van een verschillende achtergrond en een andere kijk op het leven beloven elkaar trouw en families smelten samen. Melodie Bruiloften staat naast u om deze uitbundige dag in goede banen te leiden zodat u volledig en op een passende manier kunt genieten van dit heuglijke feit. Vraag ons naar de mogelijkheden; wij helpen u graag verder.

Een waar liefdesverhaal kent geen einde. Maar wel een begin. Melodie Bruiloften wil u graag helpen bij het maken van een volmaakte start.